Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Четвер, 28 03 2024

Навігаційна стежка

Благодійний турнір з футболу

05 -07 жовтня у с. Орлівка, ГО "Случ-Березне" (голова організації - Ігор Попів), за підтримки Березнівської міської ради, було організовано благодійний турнір з футболу серед учнів закладів загальної середньої освіти. На жаль, війна, розпочата московітами, внесла свої корективи і у цей захід. Не у всіх навчальних закладів була змога показати свою майстерність володіння м'ячем. Але, попри усі негаразди, турнір відбувся!
Протягом трьох днів змагались учнівські команди Моквинського, Городищенського, Орлівського, Вітковицького, Прислуцького та Березнівського ліцею № 2. Також, у якості гостей, була присутня збірна команда Березнівського ліцею спортивного профілю та КДЮСШ.
7 жовтня, відбулися фінальні ігри турніру, у яких взяли участь команди Моквинського, Орлівського, Городищенського та Березнівського ліцею № 2. У підсумковому двобої зійшлися команди Орлівки та Березне. Незважаючи на різницю (хоч і невелику) у віці, орлівчани гідно змагалися із суперником... Основний час закінчився із рахунком 0-0. І вже після проведеної серії пенальті перемогу у благодійному турнірі отримала команда Орлівського ліцею. По закінченню гри відбулася церемонія нагородження фіналістів турніру. Голова Березнівської міської ради Руслан Пилипчук подякував організаторам і учасникам за прекрасне спортивне свято та нагородив фіналістів турніру дипломами і кубками. А усі зібрані кошти буде перераховано на потреби наших мужніх захисників у ЗСУ.

11

22

33

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
91
121
482
3050
773606
2
0
2