Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Четвер, 28 03 2024

Навігаційна стежка

Cертифікація вчителів у 2023 році

   У 2023 році Міністерство освіти і науки України планує поширити сертифікацію на інші категорії педагогічних працівників, розпочавши пілотування процедур не лише для вчителів початкової школи, а й для вчителів базової середньої освіти – мовно-літературної і математичної освітніх галузей.
   Заплановано, що у 2023 році участь у процедурах сертифікації візьмуть не більше 3 500 освітян, зокрема 2 500 вчителів початкової школи, 500 вчителів української мови та 500 вчителів математики.
   Нагадаємо, що метою сертифікації є виявлення та стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання й новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню, а участь у процедурах є добровільною.

Сертифікація складається з трьох етапів, що відбуваються послідовно один за одним, а саме:

1) незалежного тестування учасників сертифікації (проводить Український та регіональні центри оцінювання якості освіти);
2) самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності (проводить Державна служба якості освіти та її територіальні органи);
3) вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації (проводить Державна служба якості освіти та її територіальні органи).
   До кожного наступного етапу допускатимуться ті учасники, які успішно пройшли попередній.
  Педагогічні працівники, які хочуть брати участь у сертифікації, можуть підготуватись за допомогою матеріалів, розміщених на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Сертифікація педагогічних працівників» – «Підготовка», зокрема незалежного тестування.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
128
121
519
3087
773643
1
0
1