Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Субота, 27 04 2024

Навігаційна стежка

Хай буде небо мирним, а Україна чистою!

    Щорічно в третю суботу вересня проводиться Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day). Це - масштабна акція, спрямована на усунення забруднення довкілля та пластикових відходів. Щороку мільйони людей у 191 країні очищають вулиці, парки, пляжі, ліси, річки, береги та наші моря від відходів та пластикового сміття. Торік, наприклад, кампанія мала величезний успіх: у ній взяли участь понад 15 мільйонів учасників з більш ніж 190 країн.
    Освітяни Березнівщини приєдналися до «Всесвітнього дня прибирання 2023» під гаслом «Хай буде небо мирним, а Україна чистою!». Педагогічні працівники разом зі своїми учнями очищали від сміття прилеглі території, упорядковували клумби. А вчителі інформатики допомогли усім бажаючим здійснити і цифрове прибирання - видалення зайвої інформації з гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, адже це значною мірою зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу.

День прибирання 1  День прибирання 2  День прибирання 3  прибирання  День прибирання 4  День прибирання 5  День прибирання 6  День прибирання 8

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
2
144
794
3083
777067
2
0
2