Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
П'ятниця, 29 03 2024

Навігаційна стежка

ХХІ Радіодиктант національної єдності

Вітаємо, шановні освітяни! 

Суспільне запрошує всіх викладачів, учнів та студентів долучитися до наймасовішого національного флешмобу осені до Дня української писемності та мови. Це ХХІ Радіодиктант національної єдності

Диктант відбудеться 9 листопада о 10:00.

 

Його транслюватимуть на всіх платформах Суспільного мовлення (телеканали, радіо та сторінки у соцмережах):

·  радіо —Українське радіо,Радіо Культура;

·  телебачення —UA: ПЕРШИЙ,UA: КУЛЬТУРАUA: РІВНЕ;

·  інтернет —ютуб-каналтафейсбук-сторінка Українське радіо

Українське радіо вже 21-й рік поспіль організовує радіодиктант, який пишуть у всіх куточках нашої планети. Автором тексту та читцем цьогорічного Радіодиктанту буде культовий український письменникЮрій Андрухович. До методичної роботи над Радіодиктантом національної єдності долучиться Лариса Масенко — українська мовознавиця, докторка філологічних наук, професорка кафедри української мови Національного університету «Києво-Могилянська академія» і провідна наукова співробітниця Інституту української мови НАН України.

Усі роботи, написані без помилок, отримають подарунки від партнерів Суспільного мовника. Але головна мета Радіодиктанту — це не перевірити знання правопису (хоча це теж важливо!), а звернути увагу на українську мову, популяризувати грамотність. 

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа надсилайте на адресу: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 11.00 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
95
144
630
3198
773754
5
0
5