Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
П'ятниця, 26 04 2024

Навігаційна стежка

Умови проведення обласного дистанційного конкурсу-огляду читців-декламаторів «ЖИВИ, КОБЗАРЮ, В ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКІЙ»

Цьогоріч обласний огляд-конкурс читців-декламаторів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській» серед учнів закладів освіти буде проходити дистанційно.
Мета Конкурсу:
 сприяння глибшому ознайомленню та вивченню учнівською молоддю спадщини Тараса Григоровича Шевченка;
 долучення підростаючого покоління до збереження культурної спадщини українського народу, виховання почуття патріотизму та національної гідності;
 виявлення та підтримка талановитої молоді;
 популяризація художнього слова.
Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради від 03.02.2023 № 10 «Про організацію та проведення І (відбіркового) етапу обласного огляду-конкурсу читців-декламаторів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській»

І етап (відбірковий) етап серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти відбудеться 20.02.2023 (дистанційно).

До 17.02.2023 року закладам загальної середньої та позашкільної освіти подати у відділ освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради (на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) Заявку про участь у І (відбірковому) етапі Конкурсу, в якій вказати посилання на відеозапис виступу учасника. Відеоролик з конкурсним твором розмістити на YOUTUBE після 20.02.2023.

ІІ етапобласний (прийом та опрацювання електронних заявок, оцінювання конкурсних робіт) – з 24 лютого по 7 березня 2023 року.
До участі в ІІ (обласному) етапі конкурсу запрошуються переможці І (відбіркового) етапу.
Для участі у ІІ (обласному) етапі конкурсу потрібно заповнити і надіслати електронну Заявку. Електронна Заявка буде активною на сайті https://estet-centr.ml/ з 20 по 27 лютого 2023 року. Заявка заповнюється:
керівником гуртка (відповідальним педагогом за конкурсний виступ вихованця);кожен пункт має бути коректно заповнений; направлена заявка є підтвердженням прийняття умов проведення конкурсу та свідчить про згоду на публікацію фото учасників та конкурсної роботи на сайті НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області та на ФБ-сторінці «Освіта Естетична».
Заявки, надіслані на електронну пошту НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області не розглядатимуться.
Для участі в ІІ (обласному) етапі конкурсу, керівники переможців відбіркового етапу додають у Заявку посилання на відеозапис виступу. Відеоролик з конкурсним твором розмістити на YOUTUBE, натиснути кнопку «ПОДІЛИТИСЯ», скопіювати посилання та внести його у відповідний пункт заявки.
Оцінювання учасників здійснюється за віковими категоріями:
І категорія– 9-13 років;
ІІ категорія – 14 -18 років.
Учасники, за власним вибором, читають твір або представляють інсценізацію твору Тараса Шевченка. До репертуару також можна включати поетичні композиції. Тривалість конкурсної програми – до 5 хвилин.
Критерії оцінювання:
майстерність виконання, оригінальність, артистичність;
культура виконавської і сценічної майстерності (голос, дикція, жести);
відповідність репертуару віку читця.
Вимоги до відеозапису конкурсної роботи:
Камера статична. Запис робиться великим планом, добре видні очі, міміка. Фон – без зайвих деталей. Звук – гарної якості, чистий, без шумів.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
116
146
556
2909
776893
3
0
3