Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Вівторок, 16 04 2024

Навігаційна стежка

Новації ЗНО 2022 року

Проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року врегульовано наказом Міністерства освіти і науки України від 05 травня 2021 року № 498 «Деякі питання проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти».

 


Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з 23 травня до 15 липня з 13 навчальних предметів: українська мова, українська мова і література, математика (завдання рівня стандарту), математика, історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови. У 2022 році випускники складатимуть обов’язкове ДПА у формі ЗНО із чотирьох навчальних предметів:
 українську мову або українську мову і літературу (субтест «атестаційні завдання»);
 математику;
 історію України або іноземну мову (на вибір учасника);
 ще один предмет з переліку (історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).


Максимально учасники зможуть пройти п’ять тестувань ЗНО бюджетним коштом. Окрім п’яти гарантованих державою тестів, учасник зможе додатково за бажанням скласти тестування з інших предметів за власні гроші.


Здобувачі освіти, які для проходження державної підсумкової атестації вибрали третім навчальним предметом історію України, можуть вибрати четвертим навчальним предметом іноземну мову і навпаки. Здобувачі освіти, які вибрали третім навчальним предметом одну з іноземних мов, можуть вибрати четвертим навчальним предметом іншу іноземну мову.


У 2022 році здобувачі повної загальної середньої освіти, які бажають, щоб результат зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови їм було зараховано як оцінку за державну підсумкову атестацію, і вивчають цю мову на рівні стандарту або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань рівня стандарту. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання усіх завдань тесту.

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
69
345
414
1812
775796
1
0
1