Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Вівторок, 16 04 2024

Навігаційна стежка

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ЗНО-2022!

Наказом Міністерства освіти і науки України від 05 травня 2021 року № 498 «Деякі питання проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24 травня 2021 року за № 682/36304, врегулювано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року.
Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з 23 травня до 15 липня.
Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з п'яти навчальних предметів за рахунок коштів державного бюджету. Якщо учасник/учасниця бажатиме скласти більше п’яти навчальних предметів, він/вона зможе зробити це за кошти фізичних і юридичних осіб.
Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з дванадцяти навчальних предметів: українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова. Зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженими наказами Міністерства освіти і науки України від 26 червня 2018 року №696, від 20 грудня 2018 року №1426, від 04 грудня 2019 року №1513.


Переклад завдань сертифікаційних робіт з історії України, математики (завдання рівня стандарту), математики, біології, географії, фізики, хімії здійснюватиметься кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

ДЕРЖАВНА ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ У ФОРМІ ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ
Випускникам старшої школи закладів загальної середньої освіти 2022 року, які завершать здобуття повної загальної середньої освіти, результати зовнішнього незалежного оцінювання з чотирьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації.


Ці учасники мають обов’язково скласти:
• українську мову або українську мову і літературу (субтест «атестаційні завдання»;
• математику;
• історію України або іноземну мову (на вибір учасника);
• ще один предмет з переліку (історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).


Здобувачі освіти, які для проходження державної підсумкової атестації вибрали третім навчальним предметом історію України, можуть вибрати четвертим навчальним предметом іноземну мову і навпаки. Здобувачі освіти, які вибрали третім навчальним предметом одну з іноземних мов, можуть вибрати четвертим навчальним предметом іншу іноземну мову.
Учням, які виберуть для проходження державної підсумкової атестації математику та/або іноземну мову, оцінка ДПА (за шкалою 1–12 балів) буде визначатися залежно від рівня, на якому вони цей навчальний предмет вивчали:
• для тих, хто вивчав математику та/або іноземну мову на профільному рівні, оцінкою за ДПА буде результат виконання завдань рівня стандарту та профільного рівня;
• для тих, хто вивчав математику та/або іноземну мову на рівні стандарту, оцінкою за ДПА буде результат виконання завдань рівня стандарту.
За підсумками проходження ЗНО з української мови і літератури встановлюються результати за рейтинговою шкалою 100 - 200 балів з української мови і літератури (за підсумками виконання всіх завдань сертифікаційної роботи для учасників зовнішнього оцінювання, які подолають поріг «склав / не склав») та з української мови (за підсумками виконання завдань субтесту «Атестаційні завдання» для учасників зовнішнього оцінювання, які подолають поріг «склав / не склав» у межах цього субтесту).


За підсумками проходження зовнішнього оцінювання з інших навчальних предметів, зазначених у переліку, установлюються результати за рейтинговою шкалою 100 - 200 балів за підсумками виконання всіх завдань відповідної сертифікаційної роботи для учасників зовнішнього оцінювання, які подолають поріг «склав / не склав».
У 2022 році під час вступу до вишу, відповідно до Умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти, зараховуватимуть результати зовнішнього незалежного оцінювання 2019-2022 років.

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
118
345
463
1861
775845
3
0
3