Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
П'ятниця, 29 03 2024

Навігаційна стежка

Про демонстраційний варіант НМТ. Українська мова

   Модель вступної кампанії уже визначена: вступники на перший курс закладів вищої освіти проходитимуть національний мультипредметний тест (НМТ). Іспит не буде складнішим за традиційне зовнішнє незалежне оцінювання. Щоб переконатися в цьому, навчитися розподіляти час на виконання завдань із різних предметів, визначити теми, над якими варто ретельніше попрацювати, абітурієнтам потрібно буде виконати завдання демонстраційних варіантів НМТ.
   Не пізніше травня УЦОЯО розмістить тренувальні матеріали з усіх навчальних предметів, а уже пропонує завдання з української мови.

   Тест розміщено в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту.

   Для роботи з блоком демонстраційного варіанта «Українська мова» учасники матимуть 60 хвилин, протягом яких потрібно буде виконати 30 завдань.
   Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування учасники зможуть вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримати результати тестування з цього предмета.
   Перед початком виконання необхідно буде правдиво відповісти на 4 запитання про себе - це допоможе зібрати важливу статистичну інформацію. Нині багато потенційних учасників одночасно використовує тестувальник, тому можливі певні затримки у його роботі. Однак, на реальному тестуванні такого не буде.
   Якщо в учасника повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном – необхідно завантажити файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
52
144
587
3155
773711
2
0
2