Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
П'ятниця, 29 03 2024

Навігаційна стежка

Вітаємо з перемогою 200-бальників ЗНО – 2021

Вітаємо з перемогою 200-бальників ЗНО – 2021

За результатами проведення основної сесії ЗНО 2021 року серед здобувачів освіти Березнівщини маємо два 200-бальних результати, а саме найвищий бал з БІОЛОГІЇ отримали ДАНИЛЬЧУК Оксана (Березнівський економіко-гуманітарний ліцей, вчитель біології ГОЛОТЮК Валентина Володимирівна, вища кваліфікаційна категорія, учитель-методист) та ЛЮШИН Марія (опорний заклад Прислуцький ліцей, вчитель біології БОРОВЕЦЬ Леся Іванівна, вчитель вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель).

Незважаючи на те, що карантин вніс свої корективи в освітній процес, це - блискучий успіх учениць і вчителів. Оксана і Марія - неодноразові переможці обласних етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН, вони талановиті, старанні і, цілеспрямовані і здобули високий результат завдяки наполегливій праці разом зі своїми наставниками, учителями високого професіоналізму та педагогічної майстерності.


Вітаємо ДАНИЛЬЧУК Оксану і ЛЮШИН Марію, їх вчителів і батьків з перемогою. Щиро бажаємо їм, а також усім випускникам закладів загальної середньої освіти Березнівщини не зупинятись на досягнутому, ставити перед собою тільки високі цілі і йти до них впевнено, по максимуму реалізувати свій потенціал і здібності.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
131
144
666
3234
773790
2
0
2