Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Четвер, 28 03 2024

Навігаційна стежка

Відбувся відкритий чемпіонат Рівненської області серед чоловіків і жінок та спортивно-масовий фестиваль ветеранів важкої атлетики

12 лютого 2023 року у приміщенні БЛІСП відбувся відкритий чемпіонат Рівненської області серед чоловіків і жінок та спортивно-масовий фестиваль ветеранів важкої атлетики, організатором яких виступила ГО «Федерація важкої атлетики Рівненської області». У заході взяли участь збірні команди Березнівської КДЮСШ, Костопільської, Дубровицької та Сарненської ДЮСШ, Звягільської ДЮСШ Житомирської області і Березнівського ліцею спортивного профілю.
   У залі панували сила і краса. Адже на поміст до штанги піднімалися не тільки чоловіки, але й представниці прекрасної статі. Вкотре наші чарівні дівчата довели, що справжня українка не тільки красива, але й вольова та сильна! Трохлюк Ірина та Омельковець Анастасія стали чемпіонами у своїх вагових категоріях. А Авакумова Катерина посіла ІІ місце.
   Звичайно, не залишились без нагород і чоловіки. Натяжко Ілля, Гайдук Максим, Постоєв Віталій, Хильчук Іван, Гамувка Давид, Бортманський Артур та Дранчак Євген вкотре довели свою силу і майстерність, ступивши на п’єдестал переможців. А Арбузов Віталій у ваговій категорії до 89 кг став чемпіоном у сумі двоборства 270 кг!
   Вкотре дякуємо нашим спортсменам та їхнім тренерам, що у цей нелегкий для нашої держави час не опускають руки і продовжують дарувати нам усім свято сили і краси!
Кошти, зібрані під час проведення заходу, буде перераховано на потреби ЗСУ.


                               важка атлетика2       важка атлетика1

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
108
121
499
3067
773623
1
0
1