Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Вівторок, 16 07 2024

Навігаційна стежка

Продовжуємо створювати класи безпеки на Березнівщині

Відсьогодні у громаді розпочали роботу ще 2 класи безпеки. Вони відкриті на базі опорного закладу Балашівський ліцей та Березнівського ліцею №1. На урочисте відкриття безпекових просторів завітали: Березнівський міський голова Руслан ПИЛИПЧУК, начальник відділу освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради Анатолій ГУДЬКО, заступник начальника Рівненського районного управління Головного управління ДСНС у Рівненській області Дмитро МЕЛЬНИК, провідний інспектор Головного управління ДСНС у Рівненській області Павло ДЕГТЯР, фахівець навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області Надія РЕБРОВА.


Класи безпеки у опорному закладі Балашівський ліцей та Березнівському ліцеї №1 – це унікальні безпекові простори, зі спеціальними тематичними зонами (пожежної безпеки, мінної безпеки, домедичної допомоги, психологічного розвантаження), наповнені наочними матеріалами, навчальними макетами небезпечних предметів, тематичними іграми, інформаційними плакатами, посібниками для освітян, справжнім бойовим одягом рятувальників та спорядженням. Навчання дітей правилам безпеки життєдіяльності у таких класах допоможе не тільки теоретичному оволодінню знаннями, а й формуванню практичних навичок дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, що є більш ефективним підходом до формування безпекових знань в учнів.

          Фото 4 Ліцей 1            Фото 2 Ліцей 1            Фото Ліцей 1
На першому уроці у класах безпеки здобувачів освіти навчали пожежній й мінній безпеці, а також розповіли, як надати домедичну допомогу травмованим у різних випадках. Закріпити знання учнів з пожежної безпеки допоміг практичний майстер-клас, проведений рятувальниками пожежно-рятувальної частини м. Березне. Діти отримали масу позитивних емоцій від інтелектуального спілкування з педагогами, рятувальниками, запрошеними фахівцями різних галузей.

          Фото 4 ОЗ Балашівський ліцей              Фото 2 ОЗ Балашівський ліцей            Фото ОЗ Балашівський ліцей
Колективи опорного закладу Балашівський ліцей та Березнівського ліцею №1 отримали подяки від навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області за вагомий внесок у організацію безпечної життєдіяльності та навчання дітей основам безпеки.
Робота зі створення класів безпеки у громаді триває. Адже в умовах війни важливо системно готувати молоде покоління до можливих надзвичайних ситуацій.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Календар новин

Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
208
187
395
3716
790718
20
0
20