Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Субота, 27 04 2024

Навігаційна стежка

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості»

З метою підтримки талановитих педагогів закладів позашкільної освіти, їх творчої педагогічної діяльності, самореалізації, популяризації педагогічних здобутків, підвищення майстерності у грудні 2023 року на базі комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» Березнівської міської ради відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості».

 

журі 2

Участь у Конкурсі взяли керівники гуртків комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» за художньо-естетичним напрямом позашкільної освіти. Учасники описали власний педагогічний досвід роботи у вигляді електронного портфоліо, презентували розробку заняття та продемонстрували відеозапис заняття гуртка.  

За рішенням організаційного комітету переможцем, яка представлятиме Березнівську міську територіальну громаду у другому етапі Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості», визначено керівника зразкової художньої студії декоративно-прикладного мистецтва «Клубок» комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» Оксану СТАХНЮК – УСАЧ з темою роботи: «Розкриття потенціалу українських традицій як засобу національного виховання гуртківців на прикладі виготовлення української народної ляльки».

Усач Стахнюк

Педагог переконана, що народні ляльки відображають культурний код та самобутність українського народу. Вивчення, створення та використання ляльок допомагає зберегти та передати ці цінності, надає можливість виокремити та розкрити унікальні риси української культури. Використання народних ляльок дозволяє вихованцям студії більш глибоко вивчати етнічні традиції, мистецтво українського народу, зокрема рідного Полісся. Робота з народними ляльками сприяє вихованню у дітей гідності та поваги до народних традицій, сприяє формуванню усвідомлення важливості збереження та передачі культурних цінностей.

Посилання на заняття гуртка: https://youtu.be/XmBXA7A-s_Q 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
77
144
661
3014
776998
4
0
4