Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
П'ятниця, 29 03 2024

Навігаційна стежка

Про підсумки І (відбіркового) етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

Відповідно до Плану проведення обласних заходів та плану участі дітей та учнівської молоді у всеукраїнських заходах за основними напрямами позашкільної освіти у 2022 році», Плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради на 2022 рік, з метою утвердження та популяризації здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітей і молоді, виявлення та підтримки талановитих підлітків    9 травня 2022 року, у дистанційному форматі, відбувся I (відбірковий) етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Участь у ньому взяли команди з 12 закладів загальної середньої освіти.

 Кожна команда продемонструвала свої вокальні, хореографічні, спортивні, акторські здібності. Виступи мали агітаційний зміст,  а учасники активно пропагували й закликали всіх вести здоровий спосіб життя.

Фото 1

За рішенням журі І місце отримала команда «Екстрим» Моквинського ліцею, яка представлятиме Березнівську міську територіальну громаду у ІІ (обласному) етапі Конкурсу. ІІ місце посіли команди «Патріот» Зірненського ліцею та «Sпортивні» Вітковицького ліцею.

Фото 2 к

ІІІ – команди «Champions» Березнівського ліцею № 2, «КЕМПС+» Опорного закладу Прислуцький ліцей та «Life» Богушівського ліцею.

Фото 4

 

Дякуємо всім учасникам фестивалю! Подальших успіхів та перемог!

                       

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
128
144
663
3231
773787
1
0
1